Тест

3D-Проект: подаруйте дітям книгу - за посмішку :)

Акцію "Книга за посмішку" ініціювали в рамках "3D-Проекту: Dумай! Dій! Dопомагай!". Її завдання - збір книжок для поповнення бібліотек дитячих будинків.

Збирали україномовні книжки (шедеври рідної та світової літератури, сучасні твори, навчальну літературу тощо) - "оскільки мова є основою цілісної нації та духовною запорукою її майбутнього", наголошують організатори.

"Ініціатива волонтерів щодо проведення акції "Книга за посмішку" є свідченням того, що одне з завдань 3D-Проекту - формування активної та дієвої спільноти 3D-волонтерів у кожній області нашої країни - виконується успішно", - зазначають у прес-службі фонду.

Зібрані книги волонтери відвезуть у дитбудинки та подарують дітям, для яких незабаром стануть інтелектуальними тьюторами, наставниками та помічниками.

Акція "Книга за посмішку" триває - долучитися до неї можете і ви. Для цього придбайте або виберіть зі своєї домашньої бібліотеки хорошу книгу, яка була б цікавою для дітей та юнацтва. Це може бути нова або улюблена книга з вашого дитинства.

Далі обміняйте книгу на дитячу посмішку під час поїздки до дитячого будинку або передайте її через волонтерів фонду "Люди Майбутнього".

Останнє - щоб взяти участь у акції - необхідно заповнити заявку на сайті фонду.

"3D-Проект: Dумай! Dій! Dопомагай!" - соціальна ініціатива фонду Святослава Вакарчука "Люди Майбутнього" спрямована на вирішення проблеми комп'ютеризації дитячих будинків, створення мережі волонтерів для неформальної освіти дітей-сиріт та формування культури благодійності загалом.