Сніг та морози паралізували Європу

— 1 грудня 2010, 12:44

Через сильні снігопади і незвичайну холодну погоду в низці країн Європи порушена робота аеропортів, паралізовано рух автотранспорту і потягів.

Про це повідомляє Інтерфакс з посиланням на західні ЗМІ.

У середу скасовано сотні рейсів в аеропортах Лондона, Варшави, Единбурга, Мюнхена і Амстердама.

В аеропорту Франкфурта було скасовано понад 300 рейсів. Пасажирам, що вилітають з Лондона, рекомендується заздалегідь уточнювати, не чи скасований їхній рейс.

Як повідомляє Euronews, у деяких частинах Польщі випало до 30 сантиметрів снігу. Принаймні дві бездомні людини померли внаслідок різкого зниження температури до мінус 20 градусів за Цельсієм.

У Німеччині тих, хто намагається потрапити на роботу чекатиме ще один день боротьби проти стихії. У вівторок, небезпечні дорожні умови стали причиною численних аварій: три людини загинули і ще 20 - поранені.

У Баварії перекинулася вантажівка, яка перевозила більш ніж 100 свиней. 25 тварин загинули, водій вантажівки отримав серйозні поранення.

В інших частинах Європи великі проблеми викликають бурі. Так, на Канарських островах постерігаються пориви вітру до 150 кілометрів на годину.

Міністерство місцевого розвитку мобілізувало усі ресурси, щоб впоратися з поганою погодою. Зокрема, проливними дощами, які можуть знищити увесь врожай авокадо.

Реклама:

Головне сьогодні