Apple схрестить MacBook з iPad

— 2 грудня 2010, 13:22

Патент на цей пристрій був виданий компанії Патентним бюро США.

Гаджет виконаний у вигляді слайд ера з сенсорним екраном і QWERTY-клавіатурою, пише Kyiv Post з посиланням на Patently Apple.

У закритому стані пристрій нагадує сенсорний планшет на зразок iPad. Працювати з ним можна, як в горизонтальному, так і у вертикальному положенні.

Після того, як дисплей висунути, пристрій перетворюється на подобу ноутбука, який можна поставити на горизонтальну поверхню.

Заявка на патент була відправлена Apple ще влітку 2008-го року. Досі невідомо, коли компанія може почати виробляти такий пристрій і як він називатиметься.

Сенсорний планшет iPad був анонсований у січні 2010 року. Його продажі стартували навесні. До початку грудня Apple продала понад 7,5 мільйонів iPad.

Багато компаній також почали виробництво планшетів. Найбільш небезпечним конкурентом iPad є планшет Galaxy Tab компанії Samsung. Його продажі стартували в листопаді, за перший місяць було продано більше 1 мільйона пристроїв.

Гібридні планшети - які поєднують сенсорний екран і звичайну клавіатуру на даний момент випускають кілька компаній, наприклад, HP і Dell. Великого успіху на ринку ці пристрої не мають.

Реклама:

Головне сьогодні