"Укрзалізниця" пустить 24 додаткових потяги на свята

— 2 грудня 2010, 14:12

Зокрема, Південно-Західна і Придніпровська залізниці призначили по шість додаткових поїздів, Одеська та Південна - по чотири, Львівська - один, Донецька - три.

Про це у четвер на прес-конференції повідомив заступник генерального директора "Укрзалізниці" Леонід Лобойко, передає Інтерфакс.

За його словами Лобойка, 11 додаткових поїздів було призначено на західному напрямку, сім - на кримському, два - на одеському, один - на донецькому і три - на московському.

Він також додав, що всього до зимового періоду було підготовлено більше 5 тисяч пасажирських вагонів.

Лобойко зауважив, що "Укрзалізниця" готова розширювати додаткові поїзди за рахунок додавання вагонів і призначати нові при наявності високого попиту.

[L]Окрім цього представник залізниці повідомив, що місця в найбільш популярних поїздах заповнені не повністю. Зокрема, на 29 грудня на поїзд Київ-7 Чоп проданий 71% місць, №43 Київ-Івано-Франківськ - 89%, №81 Київ-Ужгород - 90% , №99 Київ-Ужгород - 83%, №137 Київ-Івано-Франківськ - 94%.

Найбільшим попитом користуються фірмові поїзди "Укрзалізниці" проте оскільки їх всього 68, Держадміністрація не в змозі забезпечити всі перевезення виключно фірмовими поїздами.

Лобойко додав, що "Укрзалізниця" також має намір скоротити час курсування поїзда № 12 в напрямку Сімферополя на дві години в сторони обидві.

За даними "Укрзалізниці", вони отримали 308 заявок на групові перевезення на 32395 тисяч осіб.

Реклама:

Головне сьогодні