Санта-Клауса звільнили з роботи через жарти

— 9 грудня 2010, 17:30

Рішення про звільнення Джона Тумі (таке справжнє ім'я Санти) було прийнято після того, як якась літня пара поскаржилася на почуття гумору досвідченого Санти його начальству.

Сам Тумі розповів, що завжди намагався розважати дорослих відвідувачів торгового центру всілякими жартами.

Наприклад, якщо хтось з дорослих бажав поспілкуватися з Санта Клаусом - він садив свого гостя до себе на коліна і питав, чи добре той поводився протягом року. Якщо відвідувач відповідав позитивно, то Санта хитав головою і говорив: "Ну і ну, це просто жахливо".

Приблизно в такому ж дусі Санта поспілкувався і з літньою сімейною парою, яка в підсумку на нього поскаржилася.

Коли пенсіонери запитали Санта-Клауса, чому він радіє, він відповів: "Це тому, що я знаю, де живуть погані дівчатка і хлопчики". Саме ця відповідь Тумі й образила сімейну пару.

Відразу після того, як була оформлена скарга, Джон Тумі втратив роботу. Коли про це дізналися місцеві жителі, вони висловили звільненому Санті свою підтримку і різко засудили рішення його роботодавців.

Про звільнення Тумі також дізналися представники інших торгових центрів, і Санті незабаром запропонували нову роботу. Наразі дідуган вже почав працювати на новому місці.

Джон Тумі працював в одному торговому центрі з 1990 року. Його найняли перш за все тому, що зовні він дійсно нагадує Санта-Клауса - у нього круглі рум'яні щоки, довга сива борода, до того ж він носить акуратні окуляри для читання.

За матеріалами Лента.ру з посиланням на San Francisco Chronicle

Реклама:

Головне сьогодні