На київському вокзалі вдень зґвалтували жінку... охоронці

— 7 січня 2011, 14:18

Коли співробітники транспортної міліції на Південно-Західній залізниці одержали сигнал про зґвалтування, яке нібито сталося прямо в будівлі вокзалу, спершу, навіть не повірили. Але коли бригада міліції прибула на місце, з'ясувалося, що це все ж не качка.

Жінка, яка працює прибиральницею в одному зі спорткомплексів Києва, розповіла: близько восьмої ранку на сходах біля запасного виходу з Південного вокзалу на неї напали троє чоловіків. Після чого невідомі затягли її в підсобне приміщення і зґвалтували.

Міліція одразу розпочала розслідування. Поки з потерпілою працювали лікарі та слідчий, оперативні працівники вже розшукували ґвалтівників.

"Наші співробітники опитали свідків, відпрацьовувалося кілька версій", - розповіли в управлінні транспортної міліції. "Оскільки час був ранній, а місце злочину безлюдне, а саме біля запасного виходу з Південного вокзалу, оперативники припустили, що це місце могла вибрати лише людина, що добре орієнтується на території вокзалу".

Як не дивно, але підозра відразу впала на працівників охоронної фірми, що повинні стежити за порядком на об'єкті. У ту ж ніч двох ґвалтівників затримали за місцем проживання. Третього піймали наступного дня, повідомляє "Комсомольська правда в Україні".

Вже в СІЗО злочинці, яким всього по 19-20 років, зізналися, що того дня вони відчергували свою зміну і збиралися роз'їхатися додому. Але перед цим вирішили відзначити новорічні свята і добряче випили.

Коли ґвалтівники вже збиралися розходитися, раптом побачили жінку, яка спізнилася на останнє метро і залишилася на вокзалі чекати на ранкову електричку. Підійшли, почали пропонувати жінці вступити з ними в статевий контакт. Коли перелякана пасажирка спробувала піти, хлопці кілька разів вдарили жертву, потім стягнули на нижній поверх службового виходу, де і зґвалтували.

"Після наруги хлопці забрали у знесиленої жінки мобільний та, залишивши її, роз'їхалися по домівках", - розповіли у міліції.

Після того як горе-охоронці протверезіли, вони зізналися, що під час зґвалтування не розуміли, що робили. У двох з них є дівчата.

Втім усвідомлення вчиненого і визнання провини молодим ґвалтівникам мало допоможе. Міліція вже порушила проти всіх трьох кримінальну справу (зґвалтування, вчинене групою осіб). А по цій статті передбачається ув'язнення від семи до дванадцяти років.

Реклама:

Головне сьогодні