Індійським холостякам пропонують віртуальних дружин

— 3 лютого 2011, 17:55

Спеціально для цього був створений сайт Biwihotohaisi.com, де будь-який холостяк може підібрати собі електронну дружину в залежності від своїх уподобань.

Так, на вибір холостякам пропонуються чотири різних віртуальних дівчини: товариська і весела 21-річна Міллі Чулбуллі, амбіційна 26-річна Шалині Шехервалі, любляча командувати і все тримати в своїх руках 25-річна Біджлі Тхакур, а також 25-річна Рита Гхарвалі, яка дотримується традиційних поглядів на роль жінки в сім'ї.

Після того, як відвідувач сайту вибере собі віртуальну дружину до душі, він може приступити до інших налаштувань, пише Лента.ру з посиланням на Metro.

За бажанням чоловіка його новоспечена дружина залишатиме йому голосові повідомлення кілька разів на день.

Віртуальна дружина може будити свого чоловіка, звати його снідати (а також обідати й вечеряти), пропонувати сходити в магазин або вимагати скоріше повернутися з роботи додому.

Стиль повідомлення прямо залежить від характеру обраної дівчини. Наприклад, якщо мова йде про скромну домогосподарку Риту, то від неї варто чекати ніжного і приємного повідомлення, а від владної Біджлі - суворого й серйозного послання.

Підписка на повідомлення доступна в двох варіантах - англійською мовою або мовою хінді.

За словами розробників сайту, завівши віртуальну дружину, індійський холостяк зможе не лише зрозуміти, яка ж жінка йому потрібна, а й підготуватися до пошуку справжньої жінки, яка стане його дружиною.

Реклама:

Головне сьогодні