У Запоріжжі вундеркінд викинувся з вікна, залишивши записку "Я - Бог"

— 4 лютого 2011, 11:45

У ніч на 1 лютого в Запоріжжі з вікна 8-го поверху будівлі гуртожитку викинувся студент 4-го курсу економічного факультету національного університету, житель Мелітополя 18-річний Сергій Резніченко.

Рано вранці його тіло знайшли під вікнами місцеві двірники, пишуть "Факты и комментарии".

За словами сусіда Сергія по кімнаті, о третій годині ночі юнак ще працював за комп'ютером. Що сталося потім, він не знає. На столі Сергій залишив дивну записку: "Я - Бог".

Сергій Резніченко відомий тим, що в шкільні роки брав участь у телепередачі "Найрозумніший". До університету він поступив в 15-річному віці.

Наразі за фактом події ведеться слідство.

Однак подейкують, що однією з версії самогубства - заборгованість з навчання. Хоча педагоги вважають, що це малоймовірно, пише "Комсомольська правда в Україні".

"Хочу відзначити, що перший семестр Сергій Резніченко закінчив із середнім балом 4, тобто відмінником хлопець не був. Дійсно, у студента були проблеми з останньою сесією, але їх можна було вирішити. На перескладання у нас дається три тижні. Перездачі екзаменів, заліків у нас безкоштовні, педагоги завжди на своїх місцях. Наскільки я знаю, після сесії, яка закінчилася 29 лютого, студент не приходив за жодною із своїх заборгованостей", - розповіла декан економічного факультету ЗНУ Алла Череп.

Друга версія суїциду - нещасливе кохання. Сергій довгий час зустрічався з дівчиною, з якою познайомився на проекті "Найрозумніший". Кілька років вони листувалися, студент збирав гроші, щоб поїхати до Санкт-Петербурга до коханої. Але дівчина вирішила розірвати відносини, через що хлопець сильно переживав.

Надія - хороша подруга Сергія - також підтвердила інформацію про те, що хлопець вчинив самогубство через кохану. Мовляв, перед стрибком Сергій посварився по телефону з дівчиною.

"Це був мій друг, я його знала особисто. Він викинувся через дівчину. Вона була з Пітера. Вони навіть бачилися, коли Сергій їздив на "Найрозумніший". Він дізнався, що дівчина помирилася з колишнім, ну і стрибнув. А ще створив свою теорію - що кожна людина творець своєї душі і щось там з долею пов'язано. Але я якось не вникала в це. А взагалі він дуже багато чим захоплювався. Але був абсолютно адекватний, нормальний хлопець, - відзначає Надя.

Але є ще одна версія. Подейкують, що Сергій захоплювався теоріями про переселення душ. За день до своєї загибелі хлопець говорив про всесвіт, реінкарнації, про те, що тому, хто йде з життя, всі його гріхи і борги прощаються. Хотів подарувати сусідам по поверху годинник, гречку, хлопці відмовилися від несподіваних подарунків.

Реклама:

Головне сьогодні