8-го березня українки чекають від своїх обранців подорож або хоча б добре слово

— 2 березня 2011, 18:51

Згідно з результатами опитування Київського міжнародного інституту соціології (КМІС), ієрархію подарунків, на які розраховують українські жінки, становлять квіти, турбота, увага, добре слово, ювелірні прикраси, романтична подорож, гроші, будинок або квартира.

Зокрема, 19% українок хочуть квіти, і 35% чоловіків планують їх подарувати. Уваги та турботи чекають 14% респонденток, але лише 10% їхніх обранців готові до такого подарунку, повідомляє Інтерфакс.

Про те, що немає такої людини, який би робив подарунки (якому можна подарувати) у день 8 березня, відповіли 11% жінок та 3% чоловіків.

"У цілому бажання жінок і наміри чоловіків досить близькі, і з кожним роком вони стають ще ближче, ніж були раніше. Найбільш незадоволені потреби жінок - будинок або квартира (їх чекають більше 5% жінок, і лише 2% чоловіків мають намір їх подарувати). Подарунок, який чоловіки дарують частіше, ніж хотіли б жінки, - це квіти ", - зазначає КМІС.

Опитування проводилося 9-18 лютого. Методом інтерв'ю опитано 2032 респондента, які проживають у 144 населених пунктах всіх областей України і Криму (включно з Києвом) за стохастичною вибіркою, репрезентативною для населення України віком від 18 років. Статистична похибка вибірки (з ймовірністю 0,95 і при ефекті дизайну 1,5) не перевищує 2,3% для показників, близьких до 50%, 2% - для показників, близьких до 25%, 1,4% - для показників, близьких до 10%, 1% - для показників, близьких до 5%.

Реклама:

Головне сьогодні