Стан реєстрації на ЗНО можна перевірити через інтернет

— 3 березня 2011, 10:45

Щоб перевірити, чи надійшов лист майбутнього абітурієнта до регіонального ЦОЯО і чи опрацьований він, достатньо ввести номер реєстраційної картки. Цей номер вказаний на контрольно-інформаційному листі, який був видрукуваний разом із бланком заяви.

Інформація про стан реєстрації на сайтах регіональних центрів поновлюється щодня о 8.00, передає УНІАН з посиланням на офіційний сайт Українського центру оцінювання якості освіти.

Як зазначають в УЦОЯО, зміни до реєстраційних даних можна вносити лише до 20 березня (дата подання визначається за поштовим штемпелем).

Якщо бажаючий взяти участь у ЗНО отримав відмову у реєстрації, він має скласти нову заяву - реєстраційну картку, скориставшись комп'ютерною програмою, розміщеною на сайті http://www.kievtest.org.ua/, роздрукувати з програми контрольно-інформаційний лист до заяви (у ньому має бути вказаний той же номер, що і в реєстраційній картці), виправити недоліки, на які було вказано у відмові, і відправити поштою цей новий пакет реєстраційних документів разом з копією атестата, копією паспортного документа і копією відмови до регіонального центру.

Реклама:

Головне сьогодні