Тест

8 березня: як задовільнити всіх жінок. Секрети Казанови

Чоловіча паніка в Жіночий день

8 березня – єдиний день року, коли всіх без виключення чоловіків охоплює справжня паніка. Ще кілька днів – і натовпи чоловіків заметушаться по містах в пошуках подарунків і квітів. Встигнути поздоровити колег і домашніх, рідних, знайоміх в інших містах України чи навіть світу – не проста задача, а ще й треба догодити примхливим жіночим смакам...

Натомість серед нас, чоловіків, завжди є ті, хто 8-ого березня отримує безліч подяки і захоплення від жінок – сучасні Казанови. Як їм вдається встигнути все, в чому їх секрет?

Бізнес у допомогу Казанові

"Дамські угодники, такі собі Казанови – зазвичай наші постійні клієнти, - зізнаються керівники інтернет-служби доставки квітів "Квітка". – Завдяки ним 8ого березня ми поздоровляємо тисячі жінкок в різних містах України, а іноді навіть і світу".

Так ось у чому секрет! Виявляється, зорганізувати поздоровлення з 8 березня для безлічи жінок дуже просто – достатньо зайти на сайт Kvitka.ua, обрати букети за смаком, та вказати, за якою адресою i коли потрібно доставити квіти.

Яскравий букет із тюльпанів різних відтінків

Ще одна перевага сервісу доставки – всі букети створюються професійними флористами, тому ваш подарунок гарантовано буде стильним і задовільнить вибагливий смак. За вашим бажанням до букету додадуть листівку з індивідуальнім поздоровленням, чи ви оберете залишитися приватним шанувальником?

Сервіс доставки квітів "Квітка" - лидер відчизняної індустрії доставки квітів і подарунків – процює на ринку з 2003 року.

"Сьогодні наша мережа налічує тисячі салонів-партнерів по всій Ураїні - це дозволяє нам доставляти квіти в найкоротщі строки – від 1 години. Наша робота – дарувати квіти, і ми пишаємося тим, що вже 7 років українці розділяють з нам найкращі моменти свого життя."

Отже, доставка квітів – бізнес, який 8ого березня дозволяє відчути себе уважнім сином, люблячим чоловіком i батьком, та й взагалі справжным Чоловіком.

Але в "Квітці" зізнаються, що справжні Казанови николи не чекають 8-ого березня – вони замовляють букети без спеціального приводу.

Бажаєте стати справжнім володарем жіночих сердець? Запишіть адресуKvitka.ua.