На дні народження "Шахтаря" заспіває Ріанна

— 14 квітня 2011, 16:59

Темношкіра артистка Ріанна заспіває свої найкращі хіти 14-го травня на "Донбас Арені", повідомляє прес-служба футбольного клубу.

Щоправда, у "Шахтарі" не уточнюють, скільки ж доведеться викласти президенту клуба Рінату Ахметову за приїзд Ріанни.

Відомо, що темношкіра красуня є однією з найбільш затребуваних артисток світу. Подейкують, годинне шоу Ріанни коштує 500 тисяч доларів. А щоб запросити співачку на показ мод, треба викласти не менше 100 тисяч доларів, пише Сегодня.

Umbrella (Feat. Jay-Z)

Під час тригодинного шоу, окрім співів зірки, організатори обіцяють демонстрацію всіх трофеїв, завойованих клубом, парад ветеранів і тренерів "Шахтаря", ходу гравців сучасної команди, масові постановки й 3D-проекції, піротехнічне шоу та виступи інших артистів.

Крім того, на церемонію святкування 75-річчя клубу очікується прибуття перших осіб держави, відомих політиків, зірок шоу-бізнесу та інших почесних гостей.

Гранд-шоу, присвячене ювілею клубу, розпочнеться о 20:30 на "Донбас Арені" і транслюватиметься в інших містах України. Його зможуть побачити тисячі глядачів на головних площах Донецька, Києва, Миколаєва, Луганська і Кіровограда.

Loud - S&M

Квитки на шоу вже почали продавати в касах "Донбас Арени".

Реклама:

Головне сьогодні