Брюс Вілліс схвалив випуск білоруської горілки

— 1 червня 2011, 12:23

Відомий американський актор і за сумісництвом член ради директорів Французької компанії Belvedere Group Брюс Вілліс схвалив випуск нової горілки торговельної марки Sоbiеski у Білорусі.

Тепер на одному з найбільших спиртогорілчаних заводів країни "Аквадом" будуть виготовляти горілку, яка входить до сімки найбільших алкогольних брендів у всьому світі.

Ще 4 роки тому голлівудський актор висловлював бажання придбати акції компанії Belvedere Group, і просувати алкогольну продукцію цього бренду по всьому світу. Незабаром після того, як він знявся в рекламі польської горілки і отримав за це 16 млн. доларів, Брюс Вілліс придбав частину акцій цієї алкогольної корпорації.

Як стало відомо, перша партія горілки ТМ Sоbiеski вже надійшла в торговельні мережі Білорусі, і в планах власників просувати цей бренд і в інших країнах.

Як закінчиться для Брюса Уілліса ця алкогольна компанія - покаже час, адже знаменитий актор вже не раз побував в лапах у "зеленого змія", після чого лікувався від алкоголізму.

Корпорація Belvedere Group була заснована у Франції в 1991 році. На сьогоднішній день їй належать найбільші лікеро-горілчані бренди у Франції, Польщі, Литві, Іспанії, США, Бразилії, Болгарії.

Продукція Belvedere Group присутня в більш ніж 100 країнах по всьому світу. У 2007 році Belvedere Group придбала акції українського горілчаного заводу в Черкасах, який у 2008 році було перейменовано в Boisson Elite Belvedere Group. Сьогодні цей бренд виробляє горілку, ігристі вина, безалкогольну продукцію та різні винні коктейлі.

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні