За фактом отруєння дітей у Житомирській області порушено кримінальну справу

— 3 червня 2011, 13:29

Прокуратура Малинського району порушила кримінальну справу за фактом службової недбалості співробітників Малинського комбінату громадського харчування, в результаті чого отруїлися 14 дітей (від 8 до 13 років).

Як повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області, яку цитує Інтерфакс-Україна, кримінальну справу порушено за ч.1 ст. 325 Кримінального кодексу (порушення правил боротьби з епідемією), ч.1. ст. 367 КК (службова недбалість).

У повідомленні відзначається, що діти госпіталізовані з діагнозом "харчова інтоксикація". Встановлено, що напередодні госпіталізації вони харчувалися в їдальні Гранітнянской школи, де проходили практику.

"Організацію харчування школярів, згідно з угодою з відділом освіти Малинської райдержадміністрації, здійснює комбінат громадського харчування Малинського спілки споживчих товариств. Посадові особи Малинського комбінату громадського харчування не належним чином виконували обов'язки з дотримання санітарних норм. Внаслідок такого порушення при забезпеченні харчування дітей у Гранітнянской школі, 14 учнів захворіли ", - йдеться в повідомленні.

Реклама:

Головне сьогодні