Росіяни випустили органічну горілку

— 6 червня 2011, 10:53

Вперше в Росії було випущено органічний спиртний напій. Ним стала горілка, яка багатьох "підкуповує" відсутністю симптомів похмілля на наступний день і заявленими виробником натуральними складовими.

До цього часу, алкогольні напої зі знаком Organic, росіяни могли вживати лише імпортного виробництва. Виробники вказують на цілий ряд переваг свого органічного продукту перед традиційною горілкою.

Це, як вже було сказано, - відсутність ранкового похмілля, натуральний смак, відсутність шкідливих сумішей (барвників, консервантів та ін), а також використання екологічно чистих технологій. Особливим моментом, який виробник всіляко підкреслює, це те, що для виробництва сертифікованої органічної горілки були використані компоненти, що вирощені на екологічно чистому ґрунті.

Подібний промоушн, у багатьох викликав хвилю недовіри, адже споживачі вже встигли переконатися в тому, що реклама багатьох виробників, що обіцяє "екологічно чисті продукти" це не більше, ніж вдалий маркетинговий хід, спрямований на швидкий збут своєї продукції.

Виробник першої органічної горілки стверджує, що для її виготовлення використовується вода з озера Байкал, кедрові горіхи, соснові бруньки і бджолиний мед. Підтвердженням цього, служать протоколи випробувань, які проводив НДІ токсикології Санкт-Петербурга про відповідність даної горілки стандартам Органік з екологічної чистоти.

Крім того, ці документи підтверджують, що всі інгредієнти даної горілки є 100% безпечними і чистими, та їй "може бути присвоєна кваліфікація "Органічний продукт"(з висновків експертизи).

Реклама:

Головне сьогодні