У Британії заборонили шокуючий фільм "Людська багатоніжка-2". Відео

— 8 червня 2011, 14:01

Британське бюро класифікації фільмів (BBFC) відмовило у видачі прокатного посвідчення фільму "Людська багатоніжка-2" голландського режисера Тома Сікса, повідомляє "Комсомольская правда в Украине".

Відмова означає, що фільм не тільки не буде показаний у кінотеатрах Британії, а його також не випустять на DVD і заборонять розповсюджувати через інтернет.

Перший фільм "Людська багатоніжка", що вийшов у 2009 році розповідав про хворого вченого, що зшиває людей таким чином, що рот кожного наступного з'єднується з анусом попереднього. Мета лікаря: створити організм із трьох людей із загальною системою травлення. Герой нової картини, вражений побаченим у першому фільмі, реорганізує створення єдиної істоти. До того ж у фільмі з'явилися сексуальні сцени, а також додалися кадри катування полонених.

BBFC нарахував 18 позицій, за якими стрічку не допустять до глядачів. На думку представників бюро, фільм може травмувати глядача. Жодні скорочення не зможуть допомогти картині з'явитися в Англії, адже вона може порушити закон про непристойні публікації.

Перший фільм "Людська багатоніжка" вважається "найбільш жахливим і страшним" за всю історію кінематографу. Так, до прикладу, відомий критик Род жер Оберт відмовився ставити оцінку картині, сказавши, що фільм неможливо оцінювати, адже він знаходиться потойбіч від добра і зла.

За 99-річну історію BBFC було заборонено лише 11 фільмів. У різний час до цього списку потрапляли вестерн "Джанго", японський фільм жахів "Гротеск" та інші.

Передрук, копіювання або відтворення інформації, яка містить посилання на газету "Комсомольская правда", в будь-якому вигляді заборонені.

Реклама:

Головне сьогодні