Пасажира літака під час польоту вкусив скорпіон

— 1 липня 2011, 14:07

Пасажира авіакомпанії Alaska Airlines Джеффа Елліса під час польоту вкусив скорпіон.

Інцидент стався, коли літак летів в Анкоридж, повідомляє Lenta.ru.

За словами 55-річного Елліса, він піднявся на борт літака, коли той зробив зупинку в Портленді, штат Орегон (до цього лайнер приземлявся в Остіні, штат Техас). Через кілька годин польоту чоловік задрімав, а потім прокинувся від того, що хтось полоскотав його руку. Елліс струсив істоту, яка нагадала йому невеликого павука.

Потім він знову відчув присутність комахи на своєму тілі - на цей раз вона заповзла йому на лікоть і вкусила його. Чоловік відчув неприємний укол, а потім побачив скорпіона. Подруга пасажира, яка була разом з ним під час польоту, зняла з його руки скорпіона, загорнувши його в серветку.

Після цього до крісла ужаленого Елліса підійшов бортпровідник. Він забрав комаху і поклав її у поліетиленовий пакет. Елліс у цей час оглядав руку, намагаючись зрозуміти, чи не викликав укус алергічну реакцію.

"У кіно показують, що люди вмирають від укусів скорпіонів, тому я почав уважно прислухатися до себе, щоб зрозуміти, як б'ється моє серце", - розповів пасажир. На допомогу йому прийшли бортпровідники і лікар, що опинився в літаку. Екіпаж у свою чергу зв'язався з наземними службами і попросив консультації щодо того, як потрібно діяти в разі проникнення отрути скорпіона в кров.

Після приземлення в Анкориджі Джеффу Еллісу дозволили вийти з літака першим. В аеропорту його вже чекали медики, які оглянули його і дійшли до висновку, що його здоров'ю нічого не загрожує.

Імовірно, скорпіон потрапив в літак, коли лайнер приземлився в Техасі. На думку Елліса, "пасажиром" лайнера став смугастий деревний скорпіон, що мешкає в США і Мексиці. Такі скорпіони, як правило, не виростають більше семи сантиметрів, проте жалять досить болісно. Біль у місці укусу може тривати 20-25 хвилин, в окремих випадках - до трьох днів.

Реклама:

Головне сьогодні