Австралієць анонсував вбивство власної дитини у Facebook

— 2 липня 2011, 12:21

Австралієць Рамазан Акар (Ramazan Acar) отримав 33 роки в'язниці без права побачень за вбивство своєї дворічної дочки Язміни, яке він анонсував в соціальній мережі Facebook.

Щоб помститися своїй колишній дівчині Рашель д'Аржана (Rachelle D'Argent), Акар викрав дівчинку в листопаді 2010 року з її будинку в Мельбурні, повідомляє Lenta.ru.

24-річний ревнивець спочатку надсилав своїй колишній подрузі знущальні повідомлення, а потім виставив на Facebook статус: "ща вб'ю мою дитину" ("bout to kill ma kid"). Акар виконав свою обіцянку, забивши дівчинку ножем до смерті.

Засуджуючи Акара до тривалого тюремного ув'язнення суддя Елізабет Кертайн заявила, що він зробив "страшний злочин", порушивши фундаментальні основи людського буття такі як довіра між батьком і дитиною. "Ваша безневинна дочка була вбита людиною, який був зобов'язаний любити, виховувати і захищати її", - констатувала Кертайн.

Профіль Акара на Facebook в даний момент недоступний, проте мати вбитої дівчинки Рашель д'Аржана продовжує активно спілкуватися в соціальній мережі. Зокрема вона викладає в групі RIP Yazmina D'Argent фотографії Язміни, а також іншої своєї дочки Мінуш.

Реклама:

Головне сьогодні