2-річна дитина впала з 10-го поверху на руки перехожій

— 4 липня 2011, 12:23

31-річна Ву Цзюйпін саме вийшла з будинку, коли дитина випала з вікна - дівчинка на ім'я Чжан Фаньгуй повзала по підвіконню, поки її бабусі, яка сиділа з нею, не було в кімнаті, і в підсумку зірвалася.

Побачивши падаючу дівчинку, жінка кинулася на допомогу, витягнувши руки, щоб зловити її, повідомляє China Daily.

Ву Цзюйпін врятувала 2-річну дівчинку від смерті. Однак через велику висоту падіння маля все ж таки отримало кілька травм.

"Мозок дівчинки, легені, шлунково-кишковий тракт постраждали через висоту, з якої вона впала. У неї також є труднощі з сечовипусканням", - розповів лікар мед закладу, де наразі перебуває маля.

У свою чергу рятівниця також отримали множинні переломи лівої руки і також перебуває на лікуванні. На думку лікарів, на повне одужання у жінки може піти близько півроку.

Коментуючи свій вчинок, китаянка заявила, що коли вона кинулася рятувати впала з десятого поверху дівчинку, вони думала про свого семимісячного сина.

"Я діяла, покладаючись на материнський інстинкт. Я знаю, як важко народити дитину на світ, і я просто не могла допустити того, щоб на моїх очах загинуло дитя", - зазначила Ву Цзюйпін.

Реклама:

Головне сьогодні