Засновник Facebook став лідером у новій мережі Google +

— 6 липня 2011, 16:58

За підсумками першого тижня роботи соціальної мережі Google + найпопулярнішим її користувачем несподівано став засновник Facebook Марк Цукерберг. Він обігнав за кількістю "френдів" все керівництво Google включаючи Сергія Бріна і Ларрі Пейджа.

На момент підрахунку статистики профіль Цукерберга додали у свої "кола" 21 тисяча користувачів (зараз їх вже близько 35 тисяч), пише Дело з посиланням на TechCrunch.

За даними сервісу Google + Statistics, Цукерберг обганяє за популярністю обох співзасновників Google, які посіли друге і четверте місця в топі.

Марк Цукерберг зареєструвався в Google + майже відразу ж після запуску соціальної мережі, який відбувся 28-го червня. Спочатку багато хто сумнівався в тому, що користувач Марк Цукерберг - дійсно глава Facebook.

Пізніше ця інформація підтвердилася з перших рук: у відповідь на поставлене питання Цукерберг підтвердив, що присутній в Google + і "не розуміє, чому багатьох людей це так дивує".

Той факт, що найпопулярнішим користувачем сервісу виявився саме Цукерберг, виглядає ще більш іронічним, якщо згадати, що соціальна мережа Google +, вельми скептично сприйнята експертами, по суті, тільки новий аргумент корпорації Бріна в давньому протистоянні з Facebook. Навіть інтерфейси обох сервісів дивним чином схожі.

17 місце в рейтингу користувачів Google + займає засновник MySpace Том Андерсон, який залишив своє дітище ще до його кризи і перепродажу.

Реклама:

Головне сьогодні