Підліток влаштував перегони із поліцією. Відео

— 7 липня 2011, 14:23


Тінейджер на Citroen занепокоїв британську поліцію: втікаючи від переслідування патрульного екіпажу, він влаштував перегони смугою зустрічного руху швидкісної автодороги, ледь не протаранивши кілька машин, тільки для того, щоб похвалитися перед друзями. Інцидент був записаний на камеру мобільного телефону, пише ТСН із посиланням на The Daily Mail.

Порушникові вдалося втекти від переслідування, але лише з дозволу поліцейських, які вирішили не ризикувати життями інших автомобілістів.

Відео інциденту з'явилося в мережі і викликало великий резонанс. На записі підліток на сріблястому Citroen Saxo без номерів грає в "кота й мишу" з поліцейською машиною. Тікаючи від переслідування, він різко вирулює через відбійник на смугу зустрічного руху, де ледь не врізається в два автомобілі.

На щастя, водії останніх встигли знизити швидкість і ухилитися від сміливого тінейджера.

Тим часов юнак для більшої видовищності перегонів включає задню швидкість і продовжує ховатися задом наперед.

Тільки після того, як до гонитви підключилися ще два поліцейські екіпажі, гонщик був змушений припинити небезпечну пригоду, після чого втік.

Поліцейські навмисно дали йому піти, щоб не наражати на небезпеку інших водіїв.

Сріблястий Citroen порушника незабаром був виявлений покинутим в 12-ти милях від Ковентрі.

За словами очевидців, порушник мчав зустрічною смугою зі швидкістю близько 100 кілометрів на годину. "Це було повне божевілля. Диво, що молодик нікого не вбив", - визнав один зі свідків події.

Реклама:

Головне сьогодні