Українське вино йде на Схід

— 7 липня 2011, 17:05

Євпаторійський винний завод ТМ "Голіцинські вина" оголосив про свій намір розпочати кампанію з поставок вироблених вин в найбільші міста Китаю. Такий крок запланований на 2011-2012 роки.

Про це представники заводу повідомили видання "Крим. Коментарі". Пробні поставки євпаторійських вин в Китай пройшли досить успішно, і тепер в планах винзаводу почати вихід на азійський ринок. Тим більше, що перші переговори з китайськими потенційними партнерами закінчилися попередньою домовленістю про те, що ТМ "Голіцинський вина" відкриє мережу своїх фірмових магазинів у цій країні.

Перші поставки вина почнуться в найбільші міста провінції Фуцзянь. У цьому році винзавод планує привезти до Китаю близько 150 тисяч літрів вина, а в наступному році збільшити обсяг до 700 тис. л., за попередньою ціною 7-17 дол. за пляшку об'ємом 0,75 л.

За словами представників ТМ "Голіцинські вина", китайська сторона висуває ряд суттєвих вимог до якості винної продукції, яка ввозиться до їхньої країни. Не менш важливий аспект, що висувається до іноземних вин - це якість винної упаковки. Наразі фахівці винзаводу проводять певну роботу по вивченню переваг китайських споживачів, а також з оновлення свого бренду.

Освоєння китайського ринку винзавод "Голіцинський вина" почав ще три роки тому. За цей час було проведено кілька промо-акцій і дегустацій, які продемонстрували китайцям якість українських вин.

Реклама:

Головне сьогодні