Господар знайшов собаку через сім років після зникнення

— 8 липня 2011, 13:25

Мешканець Каліфорнії Ендрю Наваретте готується зустрітися з улюбленим собакою, що загубився у 2004-ому році.

Як повідомляє Lenta.ru із посиланням на NBC News, собака, ши-тцу на прізвисько Мімі, зник у дворі старого будинку Наваретте в місті Роджерс, штат Арканзас. Пошуки тварини не дали результатів, незважаючи на те, що в шию Мімі був вшитий мікрочіп із контактною інформацією її власника.

Як з'ясувалося, собаку підібрала мешканка Роджерса на ім'я Кім Рафтер. Вона дала тварині кличку Гизмо і піклувалася про неї протягом семи років. Влітку 2011-го року Рафтер загубила собаку і повідомила про зникнення владі. Співробітники роджерского притулку для бездомних собак, куди незабаром потрапила ши-тцу, виявили мікрочіп і спробували зв'язатися з господарем.

Ендрю Наваретте за цей час встиг змінити місце проживання, переїхавши з Арканзаса в Каліфорнію. Проте номер мобільного телефону він не змінив. Дізнавшись, що його улюблениця знайшлася, він одразу ж домовився з притулком про пересилання Мімі в Каліфорнію.

Тим часом, новина про те, що у Гизмо виявився власник в іншому штаті, засмутила господарку. "Ми дбали про неї всі ці сім років, вона стала частиною нашої родини. Втратити її - удар для нас", - зазначила вона журналістам.

Реклама:

Головне сьогодні