На винах з Австралії з'явиться попередження

— 1 серпня 2011, 16:50

Відома австралійська організація DrinkWise, за підтримки національної асоціації напоїв, випустила серію етикеток для пляшок, які закликають покупців отримати важливі відомості про спиртні напої на офіційному сайті DrinkWise, повідомляє Upakovano.ru з посиланням на Decanter.com.

Так само на етикетках зображені попереджувальні надписи, такі як: "Діти і алкоголь - несумісні", "Ваше пияцтво шкодить вам або оточуючим вас людям?" і "Найбезпечніше - не пити під час вагітності".

Самі виробники, в список яких входять такі поважні бренди, як Diageo Australia, Lion, Cooper's, Johnnie Walker, Jacob's Creek, Jack Daniels, Hardys, Banrock та інші, будуть наносити подібні етикетки на продукцію, що випускається. Це рішення було прийнято ними самостійно і підтверджено офіційно.

За словами голови австралійського ради DrinkWise Trish Wort, таке рішення було прийнято після того, як проведене дослідження показало високий рівень суспільної підтримки проекту з нанесення попереджувальних етикеток на алкогольну продукцію. Дві третини опитаних заявило, що вони підтримують подібну ідею інформаційних повідомлень для покупців, а одна третина повідомила, що почнуть шукати більше інформації про відповідальне споживання спиртних напоїв, якщо побачать таку етикетку.

Реклама:

Головне сьогодні