Дитячий журнал помилково вийшов з порнографічними картинками. Фото

— 2 серпня 2011, 16:44

Дитячий журнал Dessiner ("Малювання"), який поширюється у Франції, Швейцарії та Бельгії, був відкликаний з продажу через помилку.

Помилку виявила мешканка Швейцарії, готуючись до тривалого авіаперельоту з двома доньками 10-ти та 16-ти років. Вона придбала в кіоску журнал Dessiner - який "навчає малюванню крок за кроком". Але вдома, гортаючи журнал, вона виявила, що серед пояснень технік малювання "заховалися" 16 сторінок порнографічного характеру, пише Euromag.ru.

Спочатку жінка подумала, що це жарт якогось божевільного, але, прийшовши в кіоск, де вона купила журнал, з'ясувала, що всі наявні примірники цього числа журналу - аналогічні першому.


Поліція, дистриб'ютор в Швейцарії та видавництво журналу у Франції були попереджені про незвичайний зміст номеру. "Із міркувань безпеки всі екземпляри журналу були відкликані з продажу у Франції, Бельгії та Швейцарії", - йдеться в повідомленні видавництва Multimedia Press.

Головний редактор Multimedia Press висуває гіпотезу, що помилку було допущено в друкарні.

"Ймовірно, під час налаштування брошурувальної машини, були використані кілька віддрукованих раніше журналів", - пояснив він виданню l'Express. "Зазвичай всі ці екземпляри відбраковуються. Але в даному випадку, вони, здається, помилково було разом із нормальними примірниками", - додав представник видавництва.



Журнал Dessiner розповсюджується накладом більше 10 тис. примірників всією Європою. Але, як запевняє видавництво Multimedia Press, пошкодженими можуть бути не більше 30-ти примірників.
Реклама:

Головне сьогодні