Дівчатам на Октоберфесті видадуть обереги від зґвалтування

— 4 серпня 2011, 11:29

Цього року організатори щорічного "пивного" фестивалю Октоберфест вирішили приділити особливу увагу безпеці представниць прекрасної половини людства, повідомляє Euromag.ru.

Їм на вході будуть роздавати зелені наручні браслети, на яких будуть написані їх імена та контактна інформація.

Організатори сподіваються, що подібний захід допоможе молодим дамам після свята дістатися додому і скоротить щорічну кількість нападів на дівчат.

Зворотний бік браслетів фестивалю придатний для нанесення написів, таких, як номери телефонів друзів або адреси готелю, де зупинилася дівчина. Як повідомляється, браслети будуть зроблені із стійкого до різних атмосферних впливів матеріалу.

Щорічна статистика фестивалю показує, що принаймні 12 дівчат, які відвідали фестиваль, піддаються нападу. Але фахівці вважають, що ця цифра в 10 разів більше, просто про решту нападів дівчата не повідомляли в поліцію.

Особливу увагу буде приділено англомовним відвідувачкам. Їх окремо проінформують про можливу загрозу. З досвіду попередніх років видно, що американки, австралійки і канадки частіше за інших ставали жертвами нападів.

Зазначимо, у Німеччині уже розпочалася підготовка до 178-ого фестивалю пива Октоберфест, який відбудеться 17 вересня. Очікується, що він збере 7 млн. туристів.

Реклама:

Головне сьогодні