Найкраще вбрані знаменитості від Vanity Fair

Модний журнал Vanity Fair склав свій щорічний список найкраще вбраних знаменитостей. До нього увійшли герцогиня Кембриджська Кетрін, перша пара Америки Мішель та Барак Обами, артисти Джастін Тімерлейк та Lady Gaga, а також директор-розпорядник МВФ Крістіна Лагард.

Кейт Міддлтон уперше потрапила до списку в статусі дружини британського принца, її ж "дебют" серед найкраще вбраних відбувся ще в 2008-му році, пише vanityfair.com.

Кейт Міддлтон
Мішель та Барак Обами в цьогорічному списку вперше представлені як одна з найкраще вбраних пар. Сама Мішель посідала гідні місця серед найстильніших леді вже чотири роки поспіль, президент США потрапляв до списку лише раз, у 2009-му.
Мішель та Барак Обами
Уже вчетверте в рейтингу фігурує перша леді Франції Карла Брюні-Саркозі, її ж чоловіка в списку цього року немає.
Карла Брюні-Саркозі

Із кінозірок найкраще вдягненими виявилися оскароносець Колін Ферт, зірка "Соціальної мережі" Армі Хаммер, а також актриси Кері Малліган і Тільда Суінтон.

Колін Ферт
Кері Малліган
Найкраще вбраними зірками назвали також дружину князя Монако Альберта, колишню плавчиню Чарлін Віттсток та шейху Мозу Бін Нассер, другу дружину еміра Катару та спеціального посланця ЮНЕСКО з питань базової та вищої освіти.
Дружина князя Монако

До найкраще вдягнених чоловіків зарахували гонщика Формули-1, пілота "Vodafone McLaren Mercedes" Дженсона Баттона.

Дженсон Баттон
Фото АР
Реклама:

Головне сьогодні