Фото зробило книгу бестселлером

— 5 серпня 2011, 13:22

Утім у кадр потрапив не тільки сам хлопець, а і книга, яку він тримав у руках - "Вільні радикали: таємниця анархії у науці", пише Бі-бі-сі.

Впродовж двох діб після цього книга Майкла Брука подолала 2627 позицій у рейтингу інтернет-магазину Amazon, увійшовши до списку бестселлерів.

Автор книги, коментуючи ці події, заявив, що "це є такою рекламою, яку не купиш за гроші". Він також заявив, що для нього не було несподіванкою, що Джейк Девіс читав його книгу, проте він назвав "цікавим" те, як свідомо підліток привернув увагу журналістів до книги.

По тому, як Періс Хілтон з'явилася на публіці із примірником The power of Now, продажі книги на сайті Amazon підскочили одразу на 5000 позицій, а сама книга увійшла у 200 бестселлерів.

Такого ж ефекту домігся і Воррен Баффет, регулярно цитуючи "Як завойовувати друзів та впливати на людей" Дейла Карнегі і стверджуючи, що ця книга "змінила його життя".

Утім, у цій історії із популяризацією книжок через фото знаменитостей є і винятки: нічого не змінилося у масштабах продажів "Небажані друзі: як жінці запобігти стосункам із ускладненнями" по тому, як у пресі з'явилися фото Ліндсі Лохан із цією книжкою одразу ж після її розриву із Самантою Ронсон.

Реклама:

Головне сьогодні