10-річну дівчинку зняли в провокативній фотосесії для французького Vogue. Фото

— 5 серпня 2011, 18:00

Портфоліо Тілейн вражає - вона узяла участь у численних кампаніях, її зображеннями рясніє інтернет. Дівча вже навіть устигли порівняти з Бріджит Бардо, яка в свої 15 з'явилася в журналі ELLE.

Останні ж фото Тілейн у французькому Vogue, на яких вона позує з густим макіяжем та на високих підборах, спричинили справжню бурю в Британії. Якраз нещодавно тамтешній уряд виступив з ініціативою про посилення обмежень щодо сексуалізації дітей у медіа, а також сексуального змісту реклами, пише The Daily Mail.

"Фотосесія, задля якої потрібно, щоб 10-річна дівчинка була при повному макіяжі, балансувала на підборах та вбиралася в сукню з декольте до поясу на її ще недозрілому тілі, відмовляє Блондо в праві бути дитиною, такою, як вона є", - прокоментував речник організації "Союз матерів".

"Ці фото є антитезою того, чим повинне бути дитинство в нашому суспільстві, дитину піддають дії світу, до якого вона ще не готова, лише для задоволення потреб дорослих, що її оточують", - зазначила психолог, керівник The British CBT & Counselling Service Емма Грей.

Залучення 10-річної Тілейн та інших дуже юних моделей у світ моди сьогодні стало своєрідним трендом, зауважує видання.

13-річна актриса Елль Феннінг є зіркою осінньо-зимової кампанії Marc by Marc Jacobs, а 14-річна Хейлі Стейнфілд підписала угоду з Miu Miu невдовзі після того, як її домінували на "Оскар" за роль у стрічці "Залізна хватка".

Як і багато інших дітей-зірок, Тілейн має "родинний" зв'язок з індустрією розваг. Її мама - Веронік Любрі є акторкою і телеведучою. Батько дівчинки - колишній футболіст Патрік Блондо.

Хоч як би не обурювались дорослі з приводу сексуального іміджу малої Тілейн, серед молодших шанувальників моди світлини такої реакції не викликають.

"Лишень хочу сказати, Тілейн цілковито приголомшлива!", - написав один із 700 фанів юної моделі на її сторінці в Facebook.

"Соромно, коли десятирічка гарніша за тебе", - зазначив інший коментатор.

Реклама:

Головне сьогодні