Техаський мільярдер загинув у ДТП

— 8 серпня 2011, 10:34

Аварія сталася неподалік від будинку 77-річного підприємця у Колорадскому Аспені, пише Lenta.ru.

Уайлі, що керував кабріолетом Porsche, виїжджав на шосе, коли в нього зі сторони водія врізався джип. Мільярдеар було доставлено в лікарню, де пізніше він помер. Другий учасник ДТП, 40-річний Генеса Ласерда (Genezi Lacerda), отримав незначні травми.

Чарльз Уайлі разом зі своїм більш відомим братом Семом входить до списку найбагатших людей Америки. Статки кожного, за оцінками аналітиків, перевищують мільярд доларів. У сферу інтересів братів входили ресторанний бізнес, роздрібна торгівля, виробництво і продаж комп'ютерів.

Брати Уайлі матеріально підтримували Республіканську партію, хоча не раз зазначали, що не є її членами. Чарльзу і Сему приписують також успішні політичні кар'єри Джорджа Буша-старшого і його сина - Джорджа Буша-молодшого.

Чарльз Уайлі також був відомий своєю благодійною діяльністю. На гроші мільярдера будувалися музеї, галереї, школи, клініки та притулки для тварин, причому як в Далласі, де базувався основний бізнес братів, так і в Аспені, в околицях якого Чарльз тримав ранчо.

У Чарльза Уайлі залишилися дружина Керолайн, четверо дітей та семеро онуків.

Реклама:

Головне сьогодні