В Івано-Франківську невідомі знищують автомобілі таксі. Відео

— 1 вересня 2011, 13:50

Налякані таксисти погрожують страйками - доки міліція не розбереться у ситуації і не знайде винуватців, повідомляє 5 канал.

В одній з фірм, яка надає послуги таксі, в автопарку 250 машин. Кажуть - за останні два місяці їм пошкодили вже десять автівок. Підозрюють - у такий спосіб хтось хоче прикрити їхній бізнес.

За словами директора фірми таксі Михайла Рибака, в нічний час замовляють машину. "Виходять люди в чорному, битами б'ють машини, ...або били машини, які залишали у дворі. В історії таксі Івано-Франківська вже були такі прецеденти, машини били, фірма або припиняла існувати або переходила в інші руки", - каже він.

Таксисти вимагають провести слідство та знайти зловмисників. Напередодні вони влаштували акцію протесту під обласним управлінням відділу міліції.

На підтримку таксистів Прикарпаття виступили перевізники Тернополя, Львова і Ужгорода. У четвер під стінами Івано-Франківської облради таксисти проведуть страйк. Вимоги ті ж, що і напередодні: зупинити акти вандалізму проти перевізників.

Реклама:

Головне сьогодні