Найтовстіша матуся світу схудне, втративши кохання

— 1 вересня 2011, 15:07

Рішення схуднути 43-річна жінка, яка донедавна споживала більше 15 тисяч калорій на день та важила 273 кілограми, прийняла після того, як її кинув коханий чоловік, пише "Radar Online".

Вебсайт Донни перетвориться на блог, в якому вона розповідатиме фанам, як втрачає вагу. До слова, сайт приносив жінці по 90 тисяч доларів на рік завдяки відвідувачам, які ладні були заплатити, щоб подивитися, як Сімпсон їсть.

"Прошу вас востаннє поглянути на стару Донну. Я нещодавно розлучилася з нареченим, із яким була разом п'ять років, та переїхала з моїми двома дітьми до рідного міста в Огайо", - повідомила вона.

"Набирати вагу добре, коли ти маєш партнера, який допомагатиме тебе годувати та дбатиме про все, що тебе оточує", - зауважила Сімпсон.

Лишившись без коханої половини, жінка тепер має проблеми з такими буденними справами, як одягання чи миття. Вона не бажає перекладати відповідальність за себе на дітей - дочку Жаклін та сина Девіна. Навпаки, відтепер вона сама має дбати про них, отже, мусить кардинально змінити свій спосіб життя.

"Я розумію, що це звернення зустрінуть зі змішаними емоціями. Люди, які захоплюються мною як "вродливою веб-моделлю супервеликого розміру", ймовірно, будуть розчаровані", - написала Донна.

Зі своїм екс-нареченим, Філіппом Гуамбою, жінка зустрілася на сайті знайомств. Чоловік обожнював Доннині "форми та валики жиру".

Сімпсон прагне досягти ваги в 168 кілограмів, 27 вона вже скинула. Щоправда, жінка готова злізти з дієти, щойно їй поталанить зустріти іншого "годувальника".

До Книги рекордів Гіннеса Донна потрапила в 2007-му році, народивши донечку Жаклін. Вона мала тоді рекордну для матусь вагу 241 кілограм.

Кесарів розтин їй робила команда з 30 медиків, пише The Daily Mail.

Нагадаємо, пальму першості в Донни вже перехопила інша огрядна американка. Сюзан Емен важить уже 330 кілограмів і прагне досягти 1 тони.

Фото з radaronline.com, dailymail.co.uk

Реклама:

Головне сьогодні