Навчання у приватних школах Києва коштуватиме від 4 до 10 тисяч євро

— 2 вересня 2011, 15:18

З'ясувалося, що за середню "елітну" освіту доведеться викласти від 4 до 10 тисяч євро на рік, пише "Київ. Коментарі".

Так, наприклад, вартість навчання в Міжнародному ліцеї "Гранд" сягає на 9800 євро на рік. У цю суму входить: обов`язкова державна програма, посилене вивчення англійської мови, бізнесу, комп`ютерних технологій, додаткові гуртки і факультативи, оплата за проїзд, 3-разове харчування, підручники тощо.

У престижній British International School від Кембриджського університету, в якій свого часу навчалися діти Віктора Ющенка, не змогли назвати вартість навчання.

Утім, є відомості про те, що плата за місяць там складає від 1000 до 1450 доларів плюс вступний внесок 500 доларів. Але за це учні "отримають" навчання за двома програмами - українською та англійською, додаткові факультативи, студії та інші гуртки "за інтересами".

Дешевше обійдеться приватна школа "Афіни". Тут готові виховати дитину за 4200 гривень на місяць та вступний внесок у 5500 гривень.

Харчування, розвозка, а також низка додаткових студій та послуг оплачується окремо.

Навчання в школі ведеться за державною програмою, з 1-го класу викладається 3 додаткових мови (російська, англійська, французька), а на етапі середньої школи вибирається напрямок, по якому далі буде навчатися дитина.

Реклама:

Головне сьогодні