У грудні народжується найбільше дантистів, в липні водіїв потягу

— 5 вересня 2011, 14:26

Про це повідомляє The Daily Mail.

Так, у грудні на світ з'являється більше майбутніх дантистів та пророків, а з-поміж народжених у січні дослідники нарахували найбільше професійних збирачів боргів, але найменше - покрівельників.

Малюк, народжений у лютому, цілком імовірно, обере творчу професію, а в березні - матиме хороші шанси стати пілотом або музикантом.

У квітні на світ з'явилося чимало диктаторів, зокрема, Адольф Гітлер та Саддам Хусейн, а в травні - політиків, як то Нікколо Макіавеллі, Джон Кеннеді й Тоні Блер.

Люди, народжені влітку, рідше за інших стають високооплачуваними футболістами та лікарями.

Водночас, серед останніх 22 лауреатів Нобелівської премії миру п'ятеро народилися саме в червні. Липень - місяць каменярів та водіїв потягу, але й артистів. Каменярі частіше народжуються також у серпні, проте в цьому місяці святкують дні народження й два останні президенти Сполучених Штатів.

Той, хто з'явився на світ у вересні, швидше стане фізиком чи спортсменом, аніж перукарем.

Народжені в жовтні в середньому живуть на 215 днів довше за тих, хто народився в березні.

Той, хто народився в листопаді, на жаль, має вищі шанси хворіти на шизофренію або стати серійним убивцею, зазначає видання.

Хороша новина полягає в тому, що керівники великих компаній та агенти з нерухомості "розподілені" більш-менш рівномірно по всіх 12 місяцях.

Вплив місяця народження на вибір професії, здоров'я, рівень інтелекту та навіть тривалість дослідники намагаються пояснити з наукової точки зору. За однією з версій, довготривалий ефект має кількість сонячного проміння та, звідси, вітаміну Д, яку отримували мама під час вагітності й малюк у перші місяці свого життя.

"Видається абсурдним те, що місяць, в якому ти народився, може впливати на життєві шанси, але те, як довго ти живеш, наскільки ти високий, наскільки успішний у школі, яким буде твій індекс маси тіла в дорослому віці, надаєш ти перевагу ранку чи вечору та з якою вірогідністю в тебе розвинуться певні хвороби - все це якоюсь мірою співвідноситься з порою року, коли ти з'являєшся з лона", - зазначив представник Оксфорду, невролог Рассел Фостер.

Реклама:

Головне сьогодні