Власник зоопарку прожив 36 днів у клiтцi з левицею

— 8 вересня 2011, 10:15

7-го вересня власник приватного зоопарку в селищі Василівка Запорізької області Олександр Пилишенко успішно завершив експеримент із 36-денного проживання у вольєрі з левом.

За час експерименту левиця на ім’я Катя народила 2 левенят, пише УНІАН.

За даними представників Книги рекордів України, що зафіксували рекорд, Олександр Пилишенко встановив не лише український, а й світовий рекорд.

"Олександр Пилишенко "побив" досягнення представника США, який зміг прожити у клітці з двома левами два тижні, а потім вимушений був перервати експеримент через агресивну поведінку тварин", - повідомив представник Книги рекордів України Ігор Підчибій, зазначивши, що у рекорду власника Василівського зоопарку є всі підстави потрапити до Книги рекордів Гіннесса.

[L]Сам Пилишенко стверджує, що за допомогою свого експерименту розраховував привернути увагу громадськості до проблем диких тварин, які мешкають у приватних зоопарках.

Власник зоопарку вірить, що це вдалося, і стверджує, що спільне проживання у вольєрі дало йому масу нових вражень і змінило поведінку левиці.

"Вона стала краще мене розуміти, довіряти своїх дитинчат і навіть почала їсти людську їжу - супи, помідори, чого раніше не було", - розповів Олександр Пилишенко.

Реклама:

Головне сьогодні