Російський мультимільйонер-відлюдник агітує повертатись до села

— 8 вересня 2011, 13:39

Він запевняє, що якщо не зупинити сучасний прогрес та вчених, яких сам Стерлігов називає чаклунами, то цивілізація загине. Одна з основних загроз для людства - відсутність здорової їжі, каже Герман Стерлігов, якого цитує Радіо Свобода.

"Треба починати розселяти мегаполіси. Лише в мегаполісах живуть люди, які можуть працювати в полі і виробляти чисту продукцію, яка так потрібна нашим дітям. На агрохолдингах із сучасними технологіями виростити чисту продукцію неможливо - виходить отрута", - зауважує Герман Стерлігов.

Він також вважає, що для того, аби зрозуміти, як треба жити, люди мають читати не класику та сучасну літературу, а давні літописи. "Слід отямитися, читати правильні книжки: літописи, хроніки, а не брехню істориків та ідеологів", - запевняє Стерлігов.

Він намагається поширювати давню літературу. Наприклад, у Росії кожен, хто зможе прочитати 3 рядки старослов'янською, може отримати копію давньої книги від Товариства шанувальників давньої писемності. Герман Стерлігов віз літописи і в Україну, але, як розповідає він, книги не пропустили на митниці.

Реклама:

Головне сьогодні