Forbes: найдорожчі зіркові матусі

Видання Forbes склало перелік найбільш високооплачуваних мам-селебрітіз. Лідером стала зірка реаліті-шоу Бетенні Франкель, до списку також увійшли актриси Анджеліна Джолі та Сара Джессіка Паркер, і романістка Даніела Стіл.

Балансувати між роботою та родиною - непросте завдання для будь-якої мами. Але це перетворюється на випробування, коли навколо весь час чекають папарацці, полюючи за твоїми дітьми, а жовті видання мріють привернути увагу світу до того, що вагітність лишила по собі целюліт на твоєму тілі.

До лав таких "суперматусь" незабаром долучиться темношкіра співачка Бейонсе. Артистка днями оголосила, що вони з чоловіком Jay-Z чекають на первістка на початку наступного року. Публіка заінтригована, навіть ширяться плітки, що, ідучи на церемонію Video Music Awards зірка начепила накладний живіт.

Якби малюк Бейонсе встиг народитися до моменту створення цього рейтингу, співачка посіла б у ньому третю сходинку, адже в проміжку між травнем 2010-го та травнем 2011-го вона встигла заробити 35 мільйонів доларів.

У цьогорічному ж списку поки що фігурують інші зіркові мами, пише Forbes.

Очолює перелік мам із найвищими заробітками зірка реаліті-шоу Бетенні Франкель із річним результатом у 55 мільйонів доларів. Народження доньки вона також перетворила на тему для свого шоу Bethenny Ever After, в якому демонструвала глядачам, як непросто одночасно бути мамою, телезіркою та бізнесвумен.

Зірка реаліті-шоу Беттені Френкель з 55 мільйонами доларів - номер один у рейтингу

Відвертість Бетенні, яка своє сексуальне життя після пологів поетично порівняла з "іржавим триколісним велосипедом", приковувала до екранів 1,6 мільйонів глядачів щотижня.

Одну сходинку поділили між собою супермодель Жізель Бюндхен та ведуча американського телешоу "Суддя Джуді", мама п'ятьох дітей, Джуді Шейндлін. Обидві за рік заробили по 45 мільйонів.

Бюндхен, заміжня за футболістом Томом Брейді, знову стала до роботи за шість тижнів після народження сина Бенджаміна. Це подвиг для будь-якої мами, а надто для тієї, якій нерідко доводиться позувати в самому ліфчику та трусиках.

Жізель Бюндхен з 45 мільйонами - друга у списку Forbes
Ведуча американського телешоу "Суддя Джуді та мама 5-ох дітей - теж 45 мільйонів

До слова, Жізель та Том вкупі заробили 76 мільйонів та стали найбільш високооплачуваною зірковою парою.

Наступну сходинку посідає ще одна багатодітна матуся - авторка жіночих романів Даніела Стіл. Маючи п'ятьох дітей, вона примудряється створювати по три романи щороку. За рік письменниця стала багатша на 35 мільйонів.

Письменниця Даніела Стілл заробила 35 мільйонів

Усім відомим мамам доводиться миритися з тим, що їхніх малюків увесь час фотографують, одначе ніхто не ставиться до цього так спокійно, як актриса Анджеліна Джолі. Ані вона, ані її коханий Бред Пітт жодного разу не дозволяли собі визвірятися в бік безпардонних папарацці.

Багатодітна матуся Анджеліна Джолі заробила 30 мільйонів доларів

Джолі за рік заробила 30 мільйонів, так само, як і зірка серіалу "Секс у великому місті" Сара Джессіка Паркер.

Сара Джессіка Паркер виховує трьох дітей, народжених сурогатною матір'ю

Остання разом із чоловіком Метью Бродеріком виховує трьох дітей: 8-річного сина та 2-річних дівчаток-двійнят, народжених сурогатною матір'ю.

Якраз про складне життя мами, яка працює, йтиметься в новому фільмі з Паркер у головній ролі. Він ось-ось вийде на екрани, має промовисту назву "Я не знаю, як вона це робить".

У віці, коли більшість актрис іще повністю зосереджені на своїй кар'єрі, "Білявка в законі" Різ Візерспун уже мала двох дітей. Утім материнство не стало їй на заваді, й у 2006-му році вона здобула "Оскара".

Різ Візерспун з чоловіком і дітьми. Заробітки Різ - 28 мільйонів

З травня 2010-го по травень 2011-го Різ заробила 28 мільйонів доларів.

Мама двійнят Дженніфер Лопес, яка нещодавно оголосила про розлучення з чоловіком Марком Ентоні, має результат у 25 мільйонів.

Співачка й актриса Дженіфер Лопес має двійнят та заробила 25 мільйонів доларів

Письменниця Джанет Еванович доводить: бути водночас матір'ю та автором бестселерів цілком можливо. За рік вона заробила 22 мільйони доларів.

Джанет Еванович на дев'ятій сходинці (22 мільйони)

Подейкують, народивши в червні первістка, донечку Вілллоу Сейдж, співачка Пінк вирішила зробити перерву в музичній діяльності. Утім за попередній рік вона все ж устигла заробити так само 22 мільйони.

Співачка Pink теж заробила 22 мільйони. Вона замикає ТОП-10 від Forbes
Усі фото The Daily Mail, Facebook, AP, Reuters
Реклама:

Головне сьогодні