Колишні суперники оселилися разом після смерті коханої жінки

— 9 вересня 2011, 16:21

Після смерті коханої вони вирішили з'їхатися та разом ростити її дітей. Про це повідомляє The Sun.

Енн Моттерем народила своєму чоловікові Марку трьох дітей. Зустрівши нове кохання - Стіва Кука, вона подарувала йому донечку.

Серцевий напад обірвав життя жінки в 40 років. Смерть Енн примирила колишніх суперників. Заради осиротілих дітей Марк і Стів вирішили оселитися разом і дати їм дім із двома татусями.

Велика родина тепер мешкає в колишньому будинку Енн у Саутгемптоні. Марк плекає 2-річну доньку Стіва Кетрін, мов рідну. Стів так само ставиться до дітей Марка: 16-річного Люка, 13-річної Тоні та 8-річного Бена.

Смерть Енн була не єдиною трагедією, яку довелося пережити її рідним. Фатальний серцевий напад у жінки стався лише за два тижні до того, як вона мала народити п'яту дитину. На жаль, хлопчик, якого назвали Джеймс, пережив свою маму лише на тиждень.

"Людям ця ситуація видається дивною, що ми зі Стівом тут живемо. Але ми завжди ладнали, а тепер це важливіше, ніж будь-коли", - говорить 43-річний Марк.

"Найважливіше - це діти й те, що є найкращим для них. Вони так багато пережили, і ця стабільність для них життєво необхідна", - вважає він.

Такої ж думки дотримується й колишній військовий Стів.

"Енн робила все для дітей, тож ми маємо посісти її місце та розділити цю відповідальність... Це може здаватися химерним, але так правильно. Дбати про них - ось що важливо", - каже чоловік.

Реклама:

Головне сьогодні