Найкращі вина Франції продають за рекордно низькими цінами

— 5 жовтня 2011, 12:36

Дійсно унікальний аукціон дає можливість любителям хороших вин придбати дуже знамениті і дорогі зразки буквально за копійки.

Вина, виставлені на торги, дістаються тому, хто запропонує за нього найменшу ціну. Цим і знаменит аукціон Unique Wine Auctions. Ставки тут робляться наосліп, при цьому, не можна подивитися ім'я користувача, хто дав найменшу ціну і дізнатися його суму ставки.

Клієнти не змушують себе чекати, і в свою чергу, дуже вдячні за відмінну можливість придбати супер-елітні вина за таку сміховинну ціну. "Купити вина від кращих господарств Старого Світу за низькою ціною тепер можуть звичайні люди, які раніше і мріяти не могли про такий подарунок долі", - так відгукнувся один з учасників аукціону Unique Wine Auctions.

"Цей сайт досить простий і зручний у користуванні. Асортимент постійно розширюється, і я рекомендую його всім колекціонерам та шанувальникам хороших вин".

За час свого існування, аукціон Unique Wine Auctions виставляв чимало чудових вин, які були продані по дійсно унікально низьким ставкам. Так, наприклад, пляшка вина Tignanello (Італія) врожаю 1990 року пішла за 27 пенсів, вино з Бургундії Armand Rousseau 2007 року - за 55 пенсів, Chateau Margaux 2007 року - за 1 пенс!

За словами організаторів аукціону, тепер в планах стоїть розширення функціональності сайту та збільшення кількості продаваних вин.

Реклама:

Головне сьогодні