Forbes: Найдорожчі пані індустрії розваг

Видання Forbes представляє десятку жінок, які можуть пишатися найвищими в індустрії розваг заробітками. Пальму першості поки що втримує колишня королева денних ток-шоу Опра Вінфрі, компанію їй цього року склали співачки Lady Gaga, Тейлор Свіфт та Бейонсе, а ще супермодель Жізель Бюндхен та авторка жіночих романів Даніела Стіл.

Журнал підрахував прибутки селебрітіз за період з травня 2010-го до травня 2011-го року, спираючись на дані, одержані від агентів, менеджерів, юристів та решти наближеного до зірок люду.

Про це повідомляє Forbes.

Усі фігурантки рейтингу разом заробили за цей час 739 мільйонів доларів. Щоправда, видання не враховувало таких їхніх витрат як податки, гонорари менеджерів тощо.

Тепер уже колишня королева денних ток-шоу Опра Вінфрі посідає першу сходинку, заробивши за рік 290 мільйонів доларів. Статки ж Вінфрі оцінюють в 2,7 мільярда доларів, завдяки чому вона також має 129-ту сходинку з-поміж 400 найбагатших людей Америки.

Легендарне ток-шоу Опри Вінфрі протрималося в ефірі чверть століття

Попереду в Опри, яка в травні завершила останній сезон легендарного однойменного шоу, яке йшло 25 років, іще чимало роботи. В січні запрацювала її кабельна мережа OWN, рейтинги в якої поки що доволі низькі.

Доки ж Вінфрі опікується новим проектом, у потилицю їй дихають інші грошовиті пані, які незабаром можуть змістити її з першої сходинки.

На другому місці рейтингу перебуває скандальна співачка Lady Gaga, чий річний заробіток становить 90 мільйонів доларів. Мільйон примірників її останнього альбому, Born This Way, розлетівся лише за перший тиждень продажу.

Lady Gaga - друга найдорожча жінка індустрії розваг

Третю сходинку посідає американська телезірка Бетенні Франкель, яка за рік заробила 55 мільйонів доларів. Коли йдеться про створення та вигідного продажу якогось бренду за допомогою світу реаліті-шоу – в цьому їй нема рівних. Як раз нещодавно Бетенні продала свій напій Skinnygirl Margarita компанії Fortune Brands приблизно за 100 мільйонів доларів.

Бетенні Франкель - майстер реаліті-шоу

Четверту сходинку розподілили між собою супермодель Жізель Бюндхен, кантрі-співачка Тейлор Свіфт, а також телеведучі Еллен ДеДженерес та Джуді Шейндлін (Суддя Джуді). Кожна з них заробила за рік по 45 мільйонів доларів.

Молода матуся Жізель Бюндхен за рік заробила 45 мільйонів доларів

Що стосується Бюндхен, то, хоча вона й стала до робот невдовзі після народження первістка, основним джерелом її прибутку нині є не модельний бізнес. Жізель одержує гарні гроші, знімаючись у рекламі, а ще від продажів взуття Gisele for Impanema, яке створює разом із бразильською компанією Grendene.

21-річна Свіфт нещодавно потрапила до Книги рекордів Гіннеса, як виконавиця з найбільшою кількістю хітів, що одночасно перебували в американському Hot 100 Hits. Останній альбом співачки Speak Now розійшовся 5 мільйонами копій.

Тейлор Свіфт записали до Книги рекордів Гіннеса

Еллен ДеДженерес, окрім однойменного ток-шоу, має вигідні рекламні угоди з American Express та Vitamin Water, а ще володіє частиною компанії Halo, яка виробляє їжу для хатніх тварин. На додачу, Еллен створила власну студію звукозапису, яка зветься Eleveneleven.

Студія звукозапису Еллен ДеДженерес шукатиме невідомі таланти

Американська співачка Кеті Перрі, яка за рік заробила 44 мільйони доларів, посідає п'яту сходинку. Окрім пісень, її голос можна почути в мультфільмі "Смурфики", де вона говорить за дівчинку-гномика Смурфетту.

Голосом Кеті Перрі балакає блакитний гномик з мультфільму

Її колега Бейонсе Ноулз має шосте місце. За рік артистка, яка нещодавно оголосила про свою вагітність, стала багатша на 35 мільйонів. Лише за перший тиждень після виходу її останнього альбому "4", було продано 310 тисяч його копій.

Вагітна Бейонсе на шостому місці з-поміж найдорожчих зіркових жінок

Письменниця та багатодітна мама Даніела Стіл перебуває на сьомій сходинці з заробітком у 35 мільйонів доларів.

Усі фото Reuters, Forbes

Реклама:

Головне сьогодні