Жінка з переймами здала на водійські права та поїхала народжувати

— 1 листопада 2011, 17:21

У жінки були перейми в той час, коли проходила тест із водіння. Попри біль, Емма не лише успішно здала на права, а й сама поїхала до лікарні, де й народила первістка.

Про це пише The Daily Mail.

"Усі казали мені їхати до лікарні, але я так довго чекала на тест із водіння, що була налаштована на нього", - говорить мешканка Лівінгстона, що в Шотландії.

"Я не наважилася сказати екзаменатору, що в мене почалися пологи, а раптом він би змусив мене скасувати тест", - пояснює вона.

Уже коли Емма перебувала в лікарні, їй одразу надходили картки з привітаннями з народженням донечки Єви та з успішним проходженням іспиту. Медперсонал був шокований, пригадує жінка.

"Я була справді щаслива, що здала (на водійські права), це те, що я хотіла зробити до появи доньки, щоби мені було легше, коли вона народиться", - каже Емма.

Приблизна дата пологів жінки припадала на вересень. Одначе саме в день іспиту, 30-го серпня, вона прокинулася о 4-й годині ранку, бо в неї відійшли води.

Тест був призначений на 8:40, й ані рідні Емми, ані її хлопець Ніл не змогли її відмовити. Попередній тест жінка "провалила", тож цього разу була налаштована його таки здати. Хоча інтервал між переймами в Френч становив лише 10 хвилин, їй вдалося приховати це від екзаменатора та від інструктора.

Емма отримала 10 балів із можливих 16. Перед лікарнею вона ще й встигла заїхати до свого дідуся, аби похвалитися результатом й оголосити, що народжує.

Коли вона врешті дісталася лікарні, шийка матки в неї була розкрита на 3 сантиметри. За шість годин на світ з'явилася її донечка.

"Не можу дочекатися, щоб розказати цю історію Єві, коли вона підросте, це точно буде історія для онуків", - говорить Емма.

Реклама:

Головне сьогодні