Страховий агент зі Львова зірвав рекордний для України джек-пот

— 2 листопада 2011, 16:41

Як повідомив сьогодні генеральний директор оператора державних лотерей "МСЛ" Євген Власенко, цей виграш став найбільшим за всю історію існування лотереї "Мегалот", пише УНІАН.

Сам переможець повідомив, що грає в лотереї вже близько 5 років. Почав грати, ще коли жив у Німеччині, повернувшись в Україну, став грати у "Мегалот", купуючи 2 рази на тиждень по 3 квитки. Щасливими для Олега стали дати днів народження його родичів, саме ці числа він вносив до лотерейного квитка.

Олег є колишнім чемпіоном України з вільної боротьби. На сьогодні працює страховим агентом. Одружений, має 10-річну доньку і 18-річного сина.

На запитання журналістів, на що він має намір витратити виграні гроші, Олег відповів, що у нього немолоді батьки і багато родичів, відповідно, спочатку він має намір поділитися з ними.

Потім він все ж таки розповів, що хоче побудувати будинок, купити дружині шубу, яку та вже йому замовила, а також поїхати відпочити.

Також Олег зазначив, що після його виграшу друзі також почали грати у лотерею, та й сам він ще придбав лотерейних квитків.

Максимальний термін, упродовж якого переможцеві буде виплачена вся сума виграшу, становить 12 місяців. При цьому він висловив упевненість, що у даному випадку гроші будуть виплачені у коротші терміни. Порядок і форма виплати виграшу визначаються безпосередньо з переможцем.

Реклама:

Головне сьогодні