Ревнивий чоловік потай годував дружину стероїдами

— 3 листопада 2011, 12:00

Подружжя прожило разом 17 років, пише The Daily Mail.

Жертва, Джаспріт Сінгх Гілл, захвилювалася, коли в неї на підборідді, щоках та спині почало рости волосся. Однак "люблячий" чоловік відмовив її від того, щоби звернутися до лікаря.

Жінка й не здогадувалася, що Далвара підсипає їй ліки до їжі та напоїв. Якщо вона скаржилася на неприємний присмак страви, чоловік докоряв їй, мовляв, він зготував це спеціально для неї.

Зловмисника викрила 16-річна донька, яка доповіла Джаспріт, що татко в спальні щось товче в ступці. Тоді-то дружина й надумала вчинити "обшук", натрапила на ліки та звернулася до поліції.

"Я лише хотів, щоби вона погладшала", - казав Далвара в своє виправдання.

Як повідомив суду прокурор, від самого початку шлюбу, в якому народилося двоє дітей, Джаспріт відчувала тиск з боку свого чоловіка. Він кривдив її вербально та фізично, перешкоджав її соціалізації, не давав вийти на роботу й забороняв самій вибирати собі одяг. Іще Далвара постійно звинувачував дружину в зрадах.

За ґрати чоловіка саджати не стали, виконання вироку відклали на 2 роки. Суд наказав Сінгху відвідувати програму, присвячену домашньому насильству. Судовим ордером йому заборонили наближатися до помешкання Джаспріт та контактувати з нею.

Реклама:

Головне сьогодні