У Запоріжжі таксі везло труп, але потрапило в ДТП - водій утік

— 3 листопада 2011, 12:04

Про це повідомляє Центр громадських зв'язків Головного Управління МВС у Запорізькій області, якого цитує Інтерфакс-Україна.

"Після зіткнення з ВАЗ водій "Ланосу" втік з місця події. Співробітники міліції, які прибули на місце події, під час огляду авто ("Ланосу") знайшли на задньому сидінні труп чоловіка - ним виявився 52-річний житель Запоріжжя. Триває комплекс заходів, спрямованих на встановлення особи, яка перебувала за кермом автомобіля", - зазначили в міліції.

За їхніми даними, інцидент стався в середу в Жовтневому районі міста. Труп чоловіка ідентифіковано, ним виявився житель Запоріжжя 1959-го року народження.

"Міліція вживає комплекс заходів, спрямованих на встановлення особи, яка перебувала за кермом", - зазначили в ЦГЗ.

Джерела в міліції розповіли що автомобіль "Ланос" мав шашечки таксі. "Імовірно, мертвий чоловік, виявлений на задньому сидінні, міг загинути раніше, ніж сталася аварія. Можливо, водій віз труп, що і спричинило його втечу з місця ДТП", - повідомило джерело.

Свідок аварії повідомив агентству, що водій "Ланосу" після аварії вибіг із машини й почав комусь телефонувати, після чого втік.

Реклама:

Головне сьогодні