"Рейдерське захоплення" видавництва назвали ремонтом. Фото

— 8 листопада 2011, 15:57

Про це заявила юрист компанії "Тригліф", що проводить ремонт, Людмила Булгакова, пишуть "Коментарі".

Булгакова зазначила, що вони діють законно, оскільки є власниками підвального приміщення.

"У нас є всі необхідні документи і ми просто хочемо зробити тут ремонт. Наша фірма займається здачею приміщень в оренду і так вийшло, що їхня підлога - це наша стеля. Для того щоб вони не звалилися нам на голову, ми хочемо за свій рахунок зробити ремонт підлоги, зміцнити його", - розповіла юрист.

За її словами, компанія дала близько тижня строку хористам, щоб вони винесли речі з репетиційного залу.

"І люди, взагалі-то, речі свої забрали. До того ж, вони й не співали тут вже давно, тому що і співати тут було взагалі-то страшно, вони співали в іншій половині, але рояль не забирали - а раптом все-таки не чіпатимуть", - сказала Булкагова.

За запевненням юриста, вони нічого зайвого не виносили, а для перенесення цінного рояля, який знаходився в залі, використовували спеціальну бригаду.

"Ми наймали спеціальних хлопців зі спеціальним обладнанням і винесли рояль у коридор. Так, ми відкручували ніжки, але потім їх прикрутили назад. На роялі немає ні подряпини, ми все робили акуратно", - впевнена Булгакова.

При цьому завгосп капели імені Ревуцького Іван Шумкін, показуючи рояль, зазначив, що "кришка не закривається, є свіжі подряпини і взагалі невідомо, в якому стані педалі і струни".

Як відомо, раніше директор видавництва "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА" Іван Малкович заявив про рейдерську атаку на приміщення в центрі Києва по вулиці Басейній, 1/2. За цією адресою розташовані Державна академічна чоловіча хорова капела України імені Ревуцького та згадане видавництво.

Втім, пізніше на вимогу правоохоронних органів ремонтні роботи було призупинено.

Реклама:

Головне сьогодні