Творець "Хрещеного Батька" став найкращим виноробом 2011 року

— 1 грудня 2011, 16:10

Сам режисер, який в останні роки свій вільний від зйомок час присвячує новій пристрасті - винограду, не зміг бути присутнім на церемонії нагородження, тому цю високу нагороду отримала Директор по експорту компанії Coppola Емілі Путман.

Виступаючи перед присутніми вона сказала: "Наші вина отримали багато гідних нагород у цьому році і ми глибоко вдячні суддям IWSC за те, що вони оцінили наш внесок у розвиток винної індустрії США. Усі досягнення стали можливими завдяки особистому внеску Френсіса Форд Копполи".

Найкращий виробник року у сфері виноробства визначається, головним чином, на підставі медалей, які присуджуються винам, які брали участь в у квітневому Міжнародному дегустаційному конкурсі вина. Після цього, ведеться підрахунок кількості медалей, і проводяться подальші розрахунки для складання короткого списку номінантів, з яких потім обирається переможець.

Для участі в конкурсі International Wine and Spirits Competition (IWSC) цього року Френсіс Коппола представив шість вин преміум-класу. А саме: три вина з Diamond Collection виноробні Francis Ford Coppola Winery, а також три вина з бренду Director's Cut з винного аппелласьона округу Сонома.

Отримані нагороди: Каберне-Совіньйон "Director's Cut" 2008-го року - золота медаль "Краще вино у своєму класі"; також три вина отримали срібні медалі "Краще вино у своєму класі": Кларет 2010 р. з Diamond Collection, Совіньон Бланк 2010 року з Diamond Collection і Шардоне 2009 року з колекції Director's Cut.

Реклама:

Головне сьогодні