В Україні продали найдорожчий iPhone. Фото

— 5 грудня 2011, 11:11

"Яблучний" гаджет був вкритий золотом найвищої проби і коштовним камінням, передає ТСН.

Компанія, яка продала пристрій, ім'я покупця не розголошує, проте зазначає, що нинішній бомонд вже приситився звичайними телефонами і тепер в моді ексклюзивні апарати.

"Бюджетну" версію елітного телефону - зі шкіри страуса, ската чи змії - в ювелірному ательє пропонують придбати за "символічні" 11 тисяч гривень.

Продавці iPhone визнають, що останнім часом в країні намітилася мода на ексклюзивні моделі цих апаратів, пише газета "Сегодня".

"Ця ціна в 240 тис. грн мене абсолютно не дивує. Можна спокійно зробити таку інкрустацію, що він потягне і на 300 тис. доларів", - розповів журналістам адміністратор одного зі столичних магазинів з продажу iPhone.

За його словами, в Києві популярність смартфонів зростає, збільшуються і їхні продажі. У середньому по Києву 4S коштує від 7 тис. грн.

"Перед Новим роком їх купують ще більше, особливо бізнесмени в подарунок чиновникам. Але, авторські телефони в Україні ще не розвинені в порівнянні з тією ж Росією. Українці більше люблять поки що купувати дорогі чохли. Хочуть, щоб вони були ексклюзивними і в жодному разі чиновник Іванов не хоче, щоб його чохол був схожий на той, який у Петрова", - зазначив фахівець.

Компанії-продавці стверджують, що в моді лише ексклюзивні апарати. Наприклад, у депутатів користуються великим попитом IPhone із зображенням тризуба замість звичайного "яблучка". А ось один з подарункових гаджетів для одного з архієпископів був прикрашений ликом Божої Матері.

Реклама:

Головне сьогодні