Пенсіонер не пам'ятає, що одружився, і просить його розлучити

— 8 грудня 2011, 13:27

Пенсіонер заявив, що не пам'ятає, щоб він одружився зі співмешканкою, повідомляють Вікна.СТБ.

Чоловік заявив, що з 1974 року жив разом з жінкою, а в 2008-му стосунки між ними зайшли в конфлікт, і відтоді вони разом не проживають. Згодом йому стало відомо про наявність свідоцтва про укладення шлюбу.

"Заявник вважає даний шлюб недійсним, оскільки своєї згоди на його укладення не давав, спільної заяви з громадянкою на укладання шлюб не подавав, на реєстрації шлюбу не був присутній і свій підпис в актовому записі про шлюб не проставляв. Тобто, він не пам'ятав такого факту у своїй біографії", - йдеться в повідомленні суду.

В ході судового розгляду у справі була призначена почеркознавча експертиза, яка підтвердила реєстрацію шлюбу в 1997 році.

Крім того, співробітниця РАГСу засвідчила, що добре запам'ятала цю реєстрацію, оскільки це була перша літня подружня пара, яка забажала укласти шлюб в період її роботи.

Як повідомляється, чоловік не хоче просто розірвати шлюб в органах РАГС, бо в цьому випадку йому доведеться ділити спільно нажите майно в період шлюбу. А при визнанні шлюбу недійсним пенсіонеру одному дістанеться квартира, отримана ним, у період роботи на сільськогосподарському підприємстві.

У задоволенні позову чоловікові було відмовлено.

Реклама:

Головне сьогодні