Видана Біблія винного інвестора

— 8 грудня 2011, 15:07

Ця своєрідна Біблія винного інвестора вчить споживачів і колекціонерів, що саме необхідно перевірити та зробити перед тим, як витратити свої фінанси на придбання елітних дорогих вин і міцних спиртних напоїв.

Основна порада, яка дана у книзі: вибирати авторитетну, відому винну компанію-імпортера, перевіряти її комерційну історію, досягнення в сфері бізнесу, також перевіряти походження вина (так званий, провенанс вина), повідомляє Drinktime.

Автори книги "Інвестуючи в елітне вино" радять переконатися, що напій, який ви плануєте придбати, перевозився та зберігався у правильних умовах, і що всі ризики по даній угоді повністю покриті страховою угодою. Особливий акцент в книзі робиться на неприйнятті помітних рекламних обіцянок - наприклад, тих, що обіцяють дуже великий прибуток або обіцяють швидку окупність після придбання і т.д.

Представник асоціації Гевін Партінгтон зазначає, що в останні роки обсяг закупівель елітних вин почав рости, але цей ринок, що розвивається, привернув також і шахраїв, зокрема, у сфері покупок en primeur - придбання молодого вина до його розливу по пляшках.

Реклама:

Головне сьогодні