Німецьким гостям Євро-2012 розрекламували українське пиво та насіння

— 27 січня 2012, 18:00

Зокрема на сайті Fanguide-em2012.de в неформальній формі розповідається про історію та політичний устрій України, місцеву їжу та напої, дають корисні поради та дають невеличкий аудіорозмовник.

Основну частину з довідника "Україна від А до Я" переклав сайт The Village.

Мережа автодоріг гарно розвинена. Нові дороги, хоч їх і не зрівняти з німецькими, це те що з’явилося в Україні завдяки Євро-2012, констатує сайт.

Проміжною ланкою між таксі та автобусом є маршрутки, всі написи в яких, на жаль, зроблено кирилицею. Щодо таксі фанам повідомляється, що вони є офіційні та неофіційні, причому останні дешевші. Автори сайту радять не забувати про правила безпеки, зокрема не сідати до автівок, де вже є пасажири.

Українське пиво іноземцям видається напрочуд смачним, із кавою ж усе не так просто.

"Це вже як вам поталанить, вам можуть подати тут і вишуканий капучіно, і водянисту розчинну каву", - попереджає сайт.

Одним із найулюбленіших українських овочів, разом із буряком, називають огірок.

Автори вихваляють квас, а харчуватися радять у їдальнях та закладах швидкого харчування, не відмовляючи туристів від спокуси скуштувати наїдки вуличних торгівців, як то літній шашлик. Не радять хіба що вживати воду з-під крану.

Лускання ж насіння, придбаного в якоїсь жіночки, можна відчути "немовлячу радість".

Фанів заспокоюють, підвищення радіаційного фону в містах, що прийматимуть Євро-2012, не зафіксовано. Натомість нагадують, що вони збираються до країни з найвищим рівнем ВІЛ-інфікованих людей у Європі, причому більшість із них – жінки.

Гостям "анонсують", що вони побачать в українок зачіски з майстерно виплетеними косами, які ввела в моду Юлія Тимошенко.

Німців застерігають щодо жорсткішого, ніж на батьківщині, законодавства відносно наркотиків, та закликають "Руки геть!".

У разі ж якщо таки втраплять до міліції, автори радять фанам поводитися чемно – бо українські правоохоронці, подейкують, не надто церемоняться.

У розділі про культуру та музику України відзначають пісочку анімацію Ксенії Симонової та творчість гурту "Гайдамаки".

Реклама:

Головне сьогодні